Saturday, September 1, 2012

Akay "Romantic" Koleksiyonu Gelinlik Modelleri


Ülkemizde gelinlik denildiği zamanlarda ilk akla gelen firmalardan bir tanesi olan Akay, her daim güncellediği ürün yelpazesi ile evlenecek olan gelin adayı arkadaşlarımızın karşısına gerçekten önemli alternatifler ile çıkmakta. Hem kaliteli hem de şık tasarımlar altında hazırladığı gelinlikleri ile gerçekten mükemmele yakın seçenekler sunan Akay’ın, yeni hazırladığı özel bir koleksiyonunu sizler için yakından inceledik meleklerim.




“Romantic” ismini verdiği özel koleksiyonu ile gerçekten son zamanların en iddialı diyebileceğimiz gelinlik tasarımlarına imzasını atan Akay, bu özel gelinlikleri ile sizleri epey bir etkileyecek diye düşünmekteyim. Yeni yılın gelinlik trendlerini yakından takip ederek hazırladığı gelinliklerini “Romantic” koleksiyonu ile birlikte bizlere sunan Akay’ın, bu özel seçeneklerini aşağıdaki galerimiz ile birlikte bir araya getirdik. Eğer yakın zamanda evlenmeyi düşünüyor ve düğününüz için gelinlik tasarımı arıyorsanız, bu özel seçenekler tam da size göre olabilir meleklerim.








Bir önceki yazımız olan Manikürünüzün Hemen Bozulmasını Engelleyebilirsiniz! başlıklı makalemizde manikür ömrünü uzatmak hakkında bilgiler verilmektedir.

No comments:

Post a Comment