Saturday, June 30, 2012

Yorgan

Yorgan örnekleri;









TAÇ Penye Bebek Yorganı 95*145 cm Bebeğiniz, hayattaki en değerli varlığınız. Onun sağlığı ve rahatı, sizin için her şeyden önemli. En az sizin sevginiz kadar, uykuya da ihtiaycı var. Sağlıklı bir uyku ihtiyacı olan yatağını, Taçın uluslararası denetim kurumlarından sertifikalı % 100 garantili organik Bebek Yorganları ile takımlarıyla oluşturun. Bebeğiniz de siz de mışıl mışıl uyuyun.











Microfiber Yorgan %100 Micropolyester Ürün Tipi : Yorgan Ebat : Çift Kişilik Renk : Beyaz Ürün Bilgileri: 1.Yorgan:195x215 Uyku bastırıp da yatağımızda, günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteriz. İşte bu noktada yastık ve yorgan ikilisi devreye giriyor. İster kaz tüyü, ister mikrofiber olsun, TAÇ yastık ve yorganlar, her beklentiye uygun çeşitleriyle ihtiyacınız olan tüm rahatlığı sağlıyor, üstelik alerji de yapmıyor. Ayrıca medikal yastık çeşitleriyle, boyun ve sırt ağrısı gibi rahatsızlıkları olanlar içinde sağlıklı uykuyu kolaylaştırıyor.











Elit Kaz Tüyü Yorgan %90 Gıdık Tüyü, %10 Sırt Tüyü Ürün Tipi : Kaz Tüyü Yorgan Ebat : Tek Kişilik Renk : Naturel Ürün Bilgileri: 1.Çift Kişilik Yorgan: 155x215 Uyku bastırıp da yatağımızda, günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteriz. İşte bu noktada yastık ve yorgan ikilisi devreye giriyor. İster kaz tüyü, ister mikrofiber olsun, TAÇ yastık ve yorganlar, her beklentiye uygun çeşitleriyle ihtiyacınız olan tüm rahatlığı sağlıyor, üstelik alerji de yapmıyor. Ayrıca medikal yastık çeşitleriyle, boyun ve sırt ağrısı gibi rahatsızlıkları olanlar içinde sağlıklı uykuyu kolaylaştırıyor.


No comments:

Post a Comment